Pomozte nám zachránit čokodobroty 🥹🙏🏻 Nyní s 20% SLEVOU ‼️Děkujeme, že jste s námi ❤️ Vážíme si každého jednoho z Vás, kdo se rozhodl nás podpořit. Vaše Katka a Viki z Royal Jerky

Royal Jerky a Den lesů - POMÁHÁME

🌲 ROYAL JERKY A DEN LESŮ POMÁHÁME 🌲
 

Každoročně slavíme den, který je pro nás zásadní - Den Lesů. Je to den, kdy si uvědomujeme význam lesů nejen pro nás, ale pro celou naši planetu a den, kdy si připomínáme, jak důležité je pečovat o naše přírodní zdroje.

Lesy hrají klíčovou roli v udržování ekologické rovnováhy tím, že:

  • absorbují oxid uhličitý,
  • produkují kyslík,
  • poskytují domov pro mnoho druhů rostlin a živočichů,
  • chrání půdu před erozí.

Lesy jsou navíc zdrojem dřeva a mnoha dalších přírodních zdrojů, které jsou nezbytné pro lidský život a průmysl.

Nicméně, letos máme ještě větší důvod k oslavě. Rozhodli jsme se, že nyní je ten správný čas udělat něco konkrétního pro naši planetu.

 

JAK MŮŽETE POMOCI? 🫵

Spojili jsme se s organizací Sázíme Česko, která v čele s Richardem usiluje o navrácení přírodě její původní sílu a rozmanitost a podpořit život v ní. Vybírají vhodná místa a pozemky, plánují a realizují výsadby, dbají na péči o vysazené stromy a chrání je proti vykácení maximální možnou měrou, jakou umožňuje český právní řád.

Každý z vás má nyní možnost vysadit si svůj vlastní strom za 87 Kč přímo přes naši webovou stránku, a to v posledním kroku košíku při platbě. Navíc získáte certifikát a přesnou GPS lokalitu, kde je váš strom zasazen. Můžete se tak k němu kdykoliv vydat na výlet.

 

I MY MÁME  SVŮJ VLASTNÍ STROM 🫶
RoyalJerky_sazime_cesko_clanek_web_banner_newsletter

Samozřejmě jsme u výsadby nesměly chybět! Zasadily jsme si tak vlastní strom a díky Richardovi jsme si užily krásné dopoledne. Byla to nejen skvělá zkušenost, ale i důkaz toho, že každý může udělat rozdíl. Protože na co čekat? Buď teď a nebo nikdy. Příroda nám druhou šanci dávat nebude…

RoyalJerky_sazime_cesko_clanek_web_susene_maso_banner_newsletter 

Na sestřih z naší výsadby se můžete podívat na našem instagramu - @royaljerky

 

Tak se pojďte přidat k nám a buďte součástí něčeho, co dává smysl. Pro více informací se mrkněte na webovou stránku www.sazimecesko.cz, kde je jejich celý inspirativní příběh.

RoyalJerky_sazime_cesko_logo_clanek_Web_susene_maso_banner_newsletter 

Těšíme se na Vás! 🌲

 

Viki a Kate z Royal Jerky