GARANCE doručení do Vánoc při objednání do 19.12. (včetně) ‼️ Děkujeme, že jste s námi ❤️ Vážíme si každého jednoho z Vás, kdo se rozhodl nás podpořit. Vaše Katka a Viki z Royal Jerky (a Sumo 🐶)

Jerky by Sumo (krůtí sušené maso se solí a bylinkami)

Tohle je příchuť NEJEN pro všechny čtyřnohé kámoše, ALE I páníčky od Suma, našeho chlupatého parťáka.

Krůtí masíčko s provensálskými bylinkami a špetkou soli je ideální pamlsek a svačina plná bílkovin v jednom! 

Udělejte radost nejen sobě, ale i svým chlupatým parťákům!

Doporučuje 9 z 10 Sumovo kámošů (na toho desátého už totiž nezbylo). 

✅ Alergeny: Žádné 

Minimální trvanlivost: 11/2025

Do Vánoc stíháme! 🎄 Objednej do 19. 12. 2024 do 12. hodin a dobroty jsou do Vánoc u tebe. 🚚

Můžeme doručit do:
18.12.2024
Skladem ✅️
Kód: 8594179730803
Značka: Royal Jerky
69 Kč
Kategorie: Produkty
Typ produktu: Krůtí jerky
summo web emoji 1
Business GARANCE DORUČENÍ DO VÁNOC 🎄
Český výrobek
Český výrobek
Garance kvality
Garance kvality
Originální dárková balení
Originální dárková balení
Tradiční i netradiční příchutě
Tradiční i netradiční příchutě
✏️ POPIS PRODUKTU:
  • 100 g sušeného masa je vyrobených z 260 g prémiového krůtího masa.
  • Případný bílý povlak na povrchu výrobku není na závadu jakosti.
  • Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
  • Skladování: Skladujte při teplotě od +5 °C do +25 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
  • Trvanlivost: Minimální trvanlivost uvedena na zadní straně obalu.
  • Použití: Určeno k přímé spotřebě.

🥓 ROYAL JERKY - JERKY BY SUMO 22g - krůtí sušené maso s provensálskými bylinkami a špetkou soli

  • Složení: krůtí maso, sůl, provensálské bylinky, mořská sůl

Výživové údaje na 100 g: 

Energetická hodnota 1419 kJ / 355 kcal / Tuky 3,1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 1 g / Sacharidy 0 g
Z toho cukry 0 g / Bílkoviny 76,8 g / Sůl 3,6 g

Výživové údaje na 22 g:

Energetická hodnota 312 kJ / 78 kcal / Tuky 0,6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,22 g / Sacharidy 0 g
Z toho cukry 0 g / Bílkoviny 16,8 g / Sůl 0,8 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: