Uzené s křenem (vepřové sušené maso s křenem)
Představujeme vám novinku, která vás zaručeně dostane - sušené maso s legendární příchutí Uzené s křenem! Tahle příchuť byla kdysi králem mezi brambůrkami, ale nějak se ztratila v propadlišti dějin. My jsme ale řekli dost!
Společně s mistrem Stejkem jsme se pustili do kulinářského experimentu a přinesli tuto fenomenální chuť zpět. Připravte se na dokonalou směs uzené lahodnosti a pikantního křenu, která vaše chuťové buňky zaručeně roztočí. Nečekejte, až se historie bude opakovat, ulovte si tuhle legendu co nejdříve!
⛔️ Alergeny: Hořčice
Minimální trvanlivost: 10/2025
Do Vánoc stíháme! 🎄 Objednej do 19. 12. 2024 do 12. hodin a dobroty jsou do Vánoc u tebe. 🚚
Kategorie: | Produkty |
---|---|
Typ produktu: | Vepřové jerky |
Balení: | 22G |
Chuť: | Slané |
- 100 g sušeného masa je vyrobených z 260 g prémiového vepřového masa.
- Případný bílý povlak na povrchu výrobku není na závadu jakosti.
- Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
- Skladování: Skladujte při teplotě od +5 °C do +25 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
- Trvanlivost: Minimální trvanlivost uvedena na zadní straně obalu.
- Použití: Určeno k přímé spotřebě.
🥓 ROYAL JERKY - UZENÉ S KŘENEM 22 g - vepřové sušené maso s křenem
-
Složení: vepřové maso, sójová omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl, přírodní aroma), worcestrová omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenice (bez lepku), ocet, cukr, rajčatová šťáva z koncentrátu, jedlá sůl, jablečná šťáva z koncentrátu, přírodní aroma), zvlhčující látka: glycerol, hořčice plnotučná, směs koření (křen 50%, aroma), ocet kvasný lihový, řepkový olej. 1
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1195 kJ / 285 kcal / Tuky 4,8 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g / Sacharidy 9 g
Z toho cukry 0,9 g / Bílkoviny 50 g / Sůl 3,7 g
Výživové údaje na 22 g:
Energetická hodnota 263 kJ / 63 kcal / Tuky 1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g / Sacharidy 0,9 g
Z toho cukry 0,3 g / Bílkoviny 11 g / Sůl 0,8 g
Představení od Stejka
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.