Moc děkujeme 🥹 jsme naprosto zavalené objednávkami žroutíci ❤️ Budeme teď makat, aby u Vás byly co nejdříve‼️Vážíme si každého jednoho z Vás, kdo se rozhodl nás podpořit. Prosíme Vás o strpení 🙏🏽 Vaše Katka a Viki z Royal Jerky

Sušené maso: Perfektní letní a prázdninová svačinka

Léto už je tady, prázdniny za rohem a s nimi přichází nekonečné dobrodružství, výlety, pikniky a spousta stráveného času na čerstvém vzduchu. Nicméně během takových aktivit je důležité mít po ruce rychlou svačinku, která vám nejen dodá energii, ale uspokojí i ty nejmlsnější chuťové pohárky. A právě tady se naše sušené maso stává skvělou volbou!

 

Jednou z největších výhod sušeného masa celkově je jeho dlouhá trvanlivost. Sušení masa je totiž starobylou technikou konzervace, která odstraňuje vodu a přirozeně prodlužuje jeho trvanlivost. Díky tomu je sušené maso odolné vůči bakteriím a jiným mikroorganismům, což ho činí vhodným pro konzumaci i v teplejším počasí. Nemusíte se tedy obávat, že by se vám maso při dlouhých výletech a vysokých teplotách zkazilo.

 

Další výhodou je jeho vysoký obsah bílkovin, které jsou klíčové pro správnou regeneraci a růst svalů. Přes léto nás stojí výlety hodně energie, obzvlášť pokud se rozhodnete cestovat pěšky nebo na kole. Po cestách sice můžete narazit na kiosky, nicméně ve většině případů zde nenajdete nic výživově hodnotného a potřebné živiny tak nenačerpáte. Proto se hodí mít něco k zakousnutí s sebou, abyste mohli dobýt baterky kvalitním zdrojem energie. Bílkoviny také zajišťují dlouhotrvající sytost a tak se nemusíte bát, že byste za hodinu měli hlad. V jednom našem 22g balení například příchutě Steak načerpáte 423,5 kJ či 76 kcal a 12,3 g bílkovin.

 

A v neposlední řadě je sušené maso super skladné a snadno přenosné. Balení se vám vejde do batohu, tašky nebo dokonce i do kapsy. 

Tak si pojďte užít prázdniny s námi! 

 

RoyalJerky_Viki_Svacina_na_cesty_banner_blog