Svíčková (hovězí sušené maso s příchutí svíčkové)
Představujeme vám další lahodnou příchuť z naší oblíbené edice Česká kuchyně. Připravte se na autentický zážitek, který vás přenese až za stůl k talíři s domácí poctivou svíčkovou omáčkou. A kdo nevěří, ten prohloupí!
K libovému hovězímu masíčku jsme přidali brusinky, uzený třtinový cukr a perfektní kombinaci koření, kterou najdete pouze ve svíčkové. Vychutnejte si tak jednu z nejoblíbenějších omáček na sušeném mase kdekoliv a kdykoliv. Ať už jste ve škole, v práci nebo na cestách. Tohle je svačina plná bílkovin s originální chutí!
✅ Alergeny: Žádné
Minimální trvanlivost: 10/2025
Do Vánoc stíháme! 🎄 Objednej do 19. 12. 2024 do 12. hodin a dobroty jsou do Vánoc u tebe. 🚚
Kategorie: | Produkty |
---|---|
Typ produktu: | Hovězí jerky |
- 100 g sušeného masa je vyrobených z 260 g prémiového hovězího masa.
- Případný bílý povlak na povrchu výrobku není na závadu jakosti.
- Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
- Skladování: Skladujte při teplotě od +5 °C do +25 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
- Trvanlivost: Minimální trvanlivost uvedena na zadní straně obalu.
- Použití: Určeno k přímé spotřebě.
🥓 ROYAL JERKY - SVÍČKOVÁ 22 g - hovězí sušené maso s příchutí svíčkové
-
Složení: hovězí maso, sójová omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl, přírodní aroma), worcestrová omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenice (bez lepku), ocet, cukr, rajčatová šťáva z koncentrátu, jedlá sůl, jablečná šťáva z koncentrátu, přírodní aroma), směs sušené zeleniny, sůl, směs koření, lesní brusinky, zvlhčující látka: glycerol, ocet kvasný lihový, řepkový olej.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1065 kJ / 254 kcal / Tuky 2,8 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g / Sacharidy 13 g
Z toho cukry 5 g / Bílkoviny 43 g / Sůl 5 g
Výživové údaje na 22 g:
Energetická hodnota 234 kJ / 56 kcal / Tuky 0,6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,15 g / Sacharidy 2,8 g
Z toho cukry 1,1 g / Bílkoviny 9,5 g / Sůl 1,1 g
svickova
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.