Pomozte nám zachránit čokodobroty 🥹🙏🏻 Nyní s 20% SLEVOU ‼️Děkujeme, že jste s námi ❤️ Vážíme si každého jednoho z Vás, kdo se rozhodl nás podpořit. Vaše Katka a Viki z Royal Jerky

TIPY na dárky nejen pro zamilované

Valentýn je za dveřmi, a tak už tradičně nastává čas, kdy chceme projevit naši lásku a náklonnost těm, na kterých nám záleží. Ale co kdybyste letos darovali opravdu něco výjimečného? V naší valentýnské nabídce naleznete výjimečné a originální dárky, ať už jste zamilovaní nebo chcete udělat radost svým kamarádům, rodinnému členovi nebo si prostě dopřát něco speciálního pro sebe.

 

Gurmánský Zážitek s Food Truckem Plným Sušeného Masa

Zapomeňte na tradiční večeři ve dvou. Představujeme vám naši nejnovější novinku - originální food truck plný sušeného masa! Od klasického BBQ po exotický Teriyaki nebo netradiční Garlic Parmesan. 

Uvnitř Food Trucku naleznete 7x lahodné sušené maso ve 22g balení:

  • Original
  • Barbecue
  • Sweet & chilli
  • Teriyaki
  • Bacon & cheese
  • Cheezy cheese
  • Garlic & parmasan

 

Valentýnský Balíček S Osobním Věnováním

Pokud dáváte přednost osobnějšímu přístupu, máme pro vás skvělý tip. Náš valentýnský balíček obsahuje nejen výběr sušeného masa, ale i slaný popcorn a popcorn obalený v čokoládě. K tomu všemu v balíčku najdete valentýnskou dárkovou kartičku, na kterou můžete napsat své věnování. Řekněte to tedy nejen chutěmi, ale i srdcem!

Valentýnský balíček Obsahuje: 

4x jedinečné příchutě sušeného masa v 22 g balení:

  • Bacon & Cheese 
  • Cheezy Cheese 
  • Garlic & Parmesan
  • Teriyaki 

Na milovníky popcornů jsme také nezapomněli, v tomto balíčku se můžete těšit na slaný – Popcorn Garlic Parmesan s příchutí česneku a parmezánu. A také popcorn White Raspberry obalený v bílé čokoládě s malinovým prachem.

 

Balíčky jsou ve dvou variantách - červené a růžové.

 

Elegance a Styl s Bueno Popcornem a Voucherem do Salonu

Hledáte něco opravdu unikátního? Náš dárkový balíček s popcornem Bueno by Laky Royal, stylovými ponožkami s motivy známého barbera Laky Royal a voucherem do jeho exkluzivního salonu je tou správnou volbou.

Tento balíček je synonymem elegance a stylu, a jistě potěší každého, kdo má rád kvalitu a originalitu.

 

ŽERU TĚ Balení Plné Sušeného Masa

Tento balíček je navržen tak, aby potěšil nejen vaši druhou polovičku, ale i vaše nejbližší a přátele. Protože jak lépe vyjádřit lásku než rozmanitým mixem nejoblíbenějších příchutí?

Vybírat můžete ze dvou barev - FIALOVÉ a RŮŽOVÉ.

 

Ať už jste objevili nové dobroty, nebo se rozhodli pro originální dárek, přejeme vám, abyste strávili tento Valentýnský den s těmi, které máte rádi.

Nezapomeňte, že ten nejlepší dárek, který můžete dát, je váš čas a pozornost (a samozřejmě i trocha Royal Jerky!)

 

Krásný Valentýn!

 

S láskou,

Viki a Kate z Royal Jerky ❤️