Pomozte nám zachránit čokodobroty 🥹🙏🏻 Nyní s 20% SLEVOU ‼️Děkujeme, že jste s námi ❤️ Vážíme si každého jednoho z Vás, kdo se rozhodl nás podpořit. Vaše Katka a Viki z Royal Jerky

Viki a Katka v Hype-Castu aneb pohled pod pokličku značky

Hype-Cast je poměrně novým podcastem dvou charismatických kluků - Martina Molnára a Jakuba Steklého alias Stejka.

Tato dynamická dvojka se snaží představit svým posluchačům inspirující příběhy lidí z různých oblastí života - od herců, zpěváků, dabérů až po sportovce a jiné inspirativní osobnosti. Co ale odlišuje Hype-Cast od ostatních podcastů, je jeho neformálnost a pohodová atmosféra. Diváci a posluchači tak mají pocit, jakoby seděli přímo vedle nich a byli součástí rozhovoru. Osobní a přátelský přístup tak napomáhá k hlubšímu propojení a není tak divu, že si Hype-Cast získává stále více fanoušků. Možná právě proto za necelý půl rok jejich tvorby se umístili v každoročně konané anketě PODCAST ROKU na 1. místě v kategorii Zábava a celkově na 2. místě ze všech podcastů.

A právě do tohoto přátelského prostředí byly pozvány Viki a Katka, šéfky firmy Royal Jerky a dvě holky, které se nebojí jít za svými sny. Proto každý kdo má chuť se dozvědět více o tom, jak funguje firma, jaké to je být šéfkami ve světě sušeného masa a jiných snacků a jaké výzvy s sebou takové pozice přinášejí, se má na co těšit.

V podcastu se mimo jiné dozvíte:

  • jak probíhal začátek spolupráce se Stejkem a proč málem skončila,
  • trable při vývoji nových příchutí aneb jak se to (ne)dělá,
  • jak probíhá vývoj nových příchutí a jaké nejšílenější kombinace jsme vyráběli,

A mnohem více!

Jako třešničku na dortu se můžete těšit na ochutnání naší společné příchutě Hot Celebrity challenge s druhou nejpálivější papričkou na světě. A proč zrovna tahle příchuť? To se dozvíte v podcastu! 

Takže ať už jste fanouškem Royal Jerky, pravidelným posluchačem Hype-Castu nebo jen někdo, kdo má rád inspirující příběhy úspěšných lidí, rozhovor s Viki a Katkou je něco, co byste si rozhodně neměli nechat ujít. Připravte se na hodinu plnou smíchu, inspirace a příběhů ze zákulisí.

RoyalJerky_holky_v_HYPE_CAST_rozhovor_susene_maso_popcorn_blog_post