🥳 Slavíme 6. narozeniny! 🥳 👉🏻 Dárek ke každé objednávce do 29.4.! Děkujeme, že jste s námi ❤️ Vážíme si každého jednoho z Vás, kdo se rozhodl nás podpořit. Vaše Katka a Viki z Royal Jerky

Viki&Kate: Spojení osudů a vznik Royal Jerky

Když se Viki a Katka poprvé setkaly, netušily, že právě začíná jejich společná cesta k úspěchu. Bylo to jako když se dvě poloviny skládačky spojí dohromady a najednou všechno dává smysl. Obě měly své sny a ambice, ale teprve společně objevily svůj skutečný potenciál.

Viki si jako malá přála být zpěvačkou. Postupem času ji ale lákala práce s dětmi ve školce nebo sladká práce cukrářky. Vlastně uvažovala nad několika možnostmi, ale láska k jazykům ji dovedla ke studiu americké vysoké školy, kde nabízeli obor komunikace a média.

Katka vždy snila o tom, že bude doktorkou a bude pomáhat lidem. Nakonec ale zvítězil zájem o zdraví ze strany sportu, zejména fitness a zdravé výživy. Absolvovala kurz fitness trenéra a rozhodla se dále rozvíjet v oboru kvality potravin a výživy na České zemědělské univerzitě v Praze.

Osud je spojil v Royal Jerky, kde obě pracovaly na různých pozicích. Zpočátku to byla jen práce jako každá jiná, ale brzy si uvědomily, že mají společnou vizi a touhu něco změnit. Rozhodly se vzít osud do svých rukou a vybudovat značku, která přinese něco nového a originálního. Společně se zaměřily na kvalitní suroviny a české výrobce, s cílem přinést na trh sušené maso s tradičními ale i netradičními příchutěmi. A protože se jejich nápady lidem líbily, začaly vyrábět i další produkty a plno toho mají ještě v plánu!

Viki a Katka se znají teprve pár let, ale už teď vědí, že jsou dokonalou dvojkou, která spolu bude držet v dobrém i zlém. Mají velké sny a velké cíle, ale co je nejdůležitější – dělají práci, která je baví a naplňujeVzájemně se podporují nejen v podnikání, ale i ve svém osobním životě. A to je přesně to, co je dělá tak silným týmem.

A tak za zákulisím Royal Jerky najdete nejen vynikající produkty, ale také inspirativní příběh dvou mladých holek, které se nezalekly výzev a dokázaly společnými silami budovat něco, co jim dává smysl. Jejich cesta je důkazem toho, že když máte vedle sebe někoho, kdo vás podporuje a sdílí vaše sny, není nic nemožné.
Viki_Kate_RoyalJerky_JaNaToMam