Pomozte nám zachránit čokodobroty 🥹🙏🏻 Nyní s 20% SLEVOU ‼️Děkujeme, že jste s námi ❤️ Vážíme si každého jednoho z Vás, kdo se rozhodl nás podpořit. Vaše Katka a Viki z Royal Jerky

Mezinárodní den žen: Nejlepší tipy na dárky pro všechny ženy

Mezinárodní den žen s Royal Jerky!

Mezinárodní den žen, oslavovaný 8. března, je příležitostí k vyjádření uznání, respektu a lásky k ženám ve vašem životě. Ať už hledáte perfektní tip na dárek pro ženy v rodině, mezi přáteli nebo kolegyněmi v práci, našimi dobrotami nikdy nešlápnete vedle! 

 

VÝHODNÉ BALÍČKY

 

Naše výhodné balíčky jsou ideálním způsobem, jak udělat dárek pro ženy ještě speciálnějším.

Jeden z nich jsme však připravili zvláště k příležitosti Mezinárodního Dne Žen, a to:

Dárek pro ženu, ve kterém najdete tyto dobroty: 

  • Barbecue 22 g - hovězí sušené masíčko s kouřovou barbecue příchutí
  • Sweet Chilli 22 g - hovězí sušené masíčko se sladko-pikantní příchutí
  • Mafioso by Stejk 22 g - hovězí sušené masíčko z dílny mistra strejčka Stejčka s příchutí pizza
  • White Raspberry 90 g - křupavý popcorn v bílé čokoládě s malinovým prachem
  • Cuba Libre 90 g - křupavý popcorn v lahodné mléčné čokoládě se smetanou a přírodním aroma rumu a coly (to je pravá Havana!)

V balíčku najdete také krásně barevnou kartičku, kam můžete napsat své osobní věnování, čímž uděláte dárek ještě osobnějším a nezapomenutelným.

Darovat můžete i náš Zamilovaný balíček, ve kterém najdete:

  • Bacon & Cheese 22 g- vepřové sušené masíčko s příchutí slaniny a sýru
  • Cheezy Cheese 22 g- hovězí sušené masíčko s příchutí lahodného čedaru
  • Garlic & Parmesan 22 g- vepřové sušené masíčko s příchutí česneku a parmezánu
  • Teriyaki 22 g- krůtí vepřové masíčko s asijským nádechem

Pro filmový večer jsme do balíčku přidali popcorn s příchutí pálivé papriky a pro milovníky sladkého dobrodružství popcorn obalený v mléčné čokoládě se smetanou a přírodním aroma Cuba Libre.

V balíčku najdete také dárkovou kartičku, kam můžete napsat své osobní věnování.

 

Cuba Libre Popcorn a White Raspberry Popcorn: Neobvyklé, ale ohromující!

 

Pokud hledáte něco zcela jedinečného, čím můžete svou ženu překvapit, máme pro vás  novou příchuť popcornu - Cuba Libre popcorn nabízí osvěžující chuť Havany, zatímco naše stálice White Raspberry popcorn oslní smysly svou kombinací bílé čokolády a lyofilizovaného prachu z malin. Jsou to neobvyklé, ale ohromující chutě, které si zamiluje každá žena s jemným vkusem.

 

Nikdy není špatný čas pro skvělé jerky

 

A konec konců, přeci nikdy není špatný čas si dopřát vynikající jerky. Naše jerky jsou vyrobeny z prvotřídního masa a připraveny s láskou a péčí, což je činí dokonalým doplňkem k libovolné příležitosti. Ať už si je dopřáváte jako rychlý snack během pracovního dne nebo je začleníte do vašeho speciálního dárku. Na našem webu najdete široký výběr různých druhů a věříme, že si každý vybere podle svých preferencí. Tak neváhejte a mrkněte na naši nabídku!

 

V závěru tohoto článku bychom vám rádi řekly, že ať už se rozhodnete pro dárkový balíček, exotický popcorn nebo obojí, nezapomeňte udělat svým důležitým ženám radost. Ať je tento Mezinárodní den žen plný lásky, radosti a lahůdek od Royal Jerky! … A ať ho oslavujete hlavně s těmi, které máte rádi.

 

S láskou,

 

Viki a Kate z Royal Jerky ❤