Pomozte nám zachránit čokodobroty 🥹🙏🏻 Nyní s 20% SLEVOU ‼️Děkujeme, že jste s námi ❤️ Vážíme si každého jednoho z Vás, kdo se rozhodl nás podpořit. Vaše Katka a Viki z Royal Jerky

5 důvodů, proč je sušené maso zdravá svačina

Sušené maso, známé také jako jerky, není pouze lahodnou pochoutkou, ale může být také skvělou a zdravou svačinou. Už jste ochutnali naše jerky? Pokud ne, přečtěte si následujících 5 důvodů, proč byste je měli zahrnout do svého jídelníčku:

RoyalJerky_fit_box_susene_maso_banner_newsletter                                                                          

1. VYSOKÝ OBSAH BÍLKOVIN 

Sušené maso je vynikajícím zdrojem bílkovin, které jsou klíčové pro budování svalů, obnovu tkání v těle, podporu imunitního systému a udržení zdravého metabolismu. Bílkoviny také poskytují dlouhodobý pocit sytosti, což pomáhá předcházet přejídání.

Tip: V naší nabídce naleznete FIT BOX nebo Valentýnský FOOD TRUCK, ve kterém najdete 7 příchutí sušeného masa na každý den. Jedno balení jerky ve 22g balení obsahuje 12-15 g bílkovin.

image_4

2. PODPORA ENERGIE A VÝKONU:

Sušené maso je skvělým zdrojem živin, které podporují energii a fyzický výkon. Díky vysokému obsahu bílkovin a železa může pomoci zlepšit vytrvalost a výkonnost, což je ideální pro sportovce, turisty nebo kohokoli, kdo potřebuje udržet energii během dlouhého dne. Tato kombinace nutričních výhod činí sušené maso efektivním zdrojem paliva pro tělo.

3. NÍZKÝ OBSAH TUKU A SACHARIDŮ 

Chceme, abyste si mohli vychutnávat výbornou chuť bez výčitek. Naše sušené maso má nízký obsah tuku a sacharidů, což je ideální pro ty, kdo sledují svůj příjem kalorií nebo se snaží dodržovat nízkosacharidovou dietu.

DOPORUČUJEME
si vybrat z těchto příchutí, které obsahují minimální množství cukru na 22 g:

 

Cheezy Cheese - na 22 g obsahuje 0,8 g cukru

image_3

 

Garlic Parmesan - na 22 g obsahuje 0,9 g cukru

image_2

 

 

Bacon Cheese by Stejk - na 22 g obsahuje 1,3 g cukru

image

 

 

Mafioso by Stejk - na 22 g obsahuje 0,6 g cukru

image_1

 

4. SNADNÁ PŘENOSNOST A SKLADOVATELNOST

Sušené maso je praktické a snadno přenosné, takže je ideálním svačinovým partnerem pro ty, kteří jsou neustále v pohybu. Jeho dlouhá doba trvanlivosti vám navíc umožňuje připravit si zásoby v hektické dny a pokud budete balíček nosit i několik měsíců v tašce nebo batohu, nic se mu nestane.

Víte, že... Naše jerky mají trvanlivost 12 měsíců od data výroby?

 

5. NÍZKÝ GLYKEMICKÝ INDEX:

Sušené maso má nízký glykemický index, což znamená, že způsobuje pomalejší nárůst hladiny cukru v krvi ve srovnání s vysokoglykemickými potravinami. Toto je obzvláště výhodné pro lidi, kteří sledují svůj příjem cukru, například pro diabetiky, nebo pro ty, kdo se snaží udržet stabilní hladinu energie během dne.

 

A PROČ SI VYBRAT ZROVNA NAŠE SUŠENÉ MASO?

RŮZNORODOST LAHODNÝCH PŘÍCHUTÍ

My v Royal Jerky klademe velký důraz na výběr kvalitních surovin. Naše jerky jsou vyrobeny z kvalitního masa, což zaručuje, že každý kousek je plný chuti a vysoké kvality. Proto u nás nebudete mít problém najít svou oblíbenou příchuť. Nabízíme širokou škálu chutí, od tradičních po exotické až po srazy, které potěší každého gurmána.

Víte, že... V naší nabídce najdete vždy minimálně jednu crazy příchuť? Nyní můžete ochutnat poslední kusy Hot Dog a Strawberry.

Oživte své svačiny a užijte si chutnou a zároveň zdravou alternativu s naším sušeným masem. Vaše chuťové buňky i tělo vám za to budou vděčné!